Totaal aantal pageviews

donderdag 24 november 2016

Een zwijgzaam gesprek over seks


Huwelijksconferentie aan het eind van de zaterdagmiddag. Het diner voor twee is al in voorbereiding.

Het gaat het komende uur over seks. Eerst wat inleidende woorden. God vond de seks uit en het fenomeen werd niet uitsluitend bedacht voor de voortplanting. Anders zou Hij een uiterst inefficiënte methode hebben gebruikt. Een vrouw is slechts drie tot vier dagen per maand vruchtbaar. Hoofddoel is dus plezier! Erotisch genot als cement tussen twee geliefden. Een eventueel kind is een bijproduct. Geen onbelangrijk bijproduct uiteraard, want zonder dat: een mensloze Aarde.
Genoeg gesproken. Er volgt een zwijgzame discussie rondom een stelling op een groot vel maagdelijk wit papier. Terwijl de vrouwen zich buigen rond het thema voorspel & orgasme, mogen de mannen met viltstift reageren op
“Goede seks is de spiegel van een goede relatie.”Zomaar wat reacties uit mijn kamp, het mannenkamp.
“Wat is goede seks? Dat het lekker gaat of ‘vervullend’ is of véél seks?”“Liefde is belangrijker dan lust.”“Wat is lust en mag dat er zijn?”“Seks is de spiegel van een relatie.”“Je kunt ook goede seks met een minnares hebben. Maar is dat dan een goede relatie??”“Goede seks = seksueel één zijn.”“Wat is seksueel één zijn?”“Als de liefde van twee kanten komt is er sprake van goede seks!”

Waarvan akte!

Enkele uren later begon het romantische diner voor twee…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten